Echtscheiding

U en/of uw partner hebben besloten uw huwelijk of geregistreerd partnerschap te beëindigen. Dan volgt er een onzekere periode waarin de gevolgen hiervan niet altijd direct duidelijk zijn. Niet voor uzelf, niet voor ex-partner, maar ook niet voor uw kinderen. Het helpt dan wanneer u iemand naast u vindt die u bijstaat in de beslissingen die u kunt nemen. Daar vindt u ons. Of het nu strikt juridisch-, strategisch- of persoonlijk advies is: dit is waar wij goed in zijn.

Eerst zullen we kijken welke vorm van echtscheiding het beste bij u past: mediation, een viergesprek met advocaten aan uw beider zijde of een gerechtelijke procedure. Die keuze is persoonlijk en afhankelijk van veel factoren.

Binnen ons kantoor hebben we specialisten op ieder gebied: gezag en omgang, alimentatie en (internationaal) huwelijksvermogensrecht. We kijken steeds wie het beste bij uw specifieke situatie of vraag past.

Ons kantoor staat zowel bij collega-kantoren, de Raad voor de Kinderbescherming als de rechterlijke macht aangeschreven als een kantoor dat naar duurzame, verbindende oplossingen zoekt. We ontzorgen, beschermen en brengen rust.

Goed verder. Dat verdient een hoge prioriteit.

Publicaties

 
 
Advocatuur, Uithuisplaatsing  11/08/2023
Het is alweer zo’n 12 jaar geleden dat ik bij Jeroen Dijsselbloem, toen…
Lees verder
 
 
Alle artikelen