Avest betekent ‘overdekte schuilplaats’. Dat is wat we zijn: een tijdelijke, effectieve bescherming in een onzekere periode. We staan je juridisch en persoonlijk bij, totdat de storm voorbij is.

 
 
 

Of het nou gaat om een echtscheidingsprocedure, een omgangsregeling of de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden. Om het verrekenen van aandelen en opties of om kinder- en partneralimentatie. We helpen je met vakkundig en eerlijk advies, doelgerichte mediation of een efficiënte afwikkeling bij de rechtbank.

We zijn persoonlijk, realistisch en ervaren. Bovendien werken we ook vanuit ons hart, zonder soft te zijn. Het maakt ons creatiever in onze oplossingen en zo houden we als vanzelf ook rekening met de belangen van kinderen en wederpartijen.

We vragen door tot we snappen wat je beweegt, waar gevoeligheden liggen en wat écht belangrijk voor je is. Een scherpe analyse die verder gaat dan de feitelijke en juridische, is de basis voor duurzame en eerlijke afspraken. Afspraken waar je mee verder kunt.

Wij zijn Avest. Hoe kunnen we je helpen?

Publicaties

 
 
Advocatuur, Uithuisplaatsing  11/08/2023
Het is alweer zo’n 12 jaar geleden dat ik bij Jeroen Dijsselbloem, toen…
Lees verder
 
 
Alle artikelen

Specialisaties

 
Alle specialisaties