Pragmatisch, analytisch, efficiënt. Werkt vaak ondersteunend en op de achtergrond. Brengt orde en overzicht in ingewikkelde dossiers. Helder taalgebruik. Oplossingsgericht. No-nonsense. Beschikbaar als hij nodig is.

Frank ten Voorde staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd als advocaat op het hoofdrechtsgebied Personen- en Familierecht en de subrechtsgebieden Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Jeugdbeschermingsrecht, Ouderschap en erkenning. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 
 
 

Analytisch, creatief, strategisch. Zeer ervaren procesadvocaat. Heeft tevens als rechterlijk ambtenaar in opleiding gewerkt bij de rechtbank. Veelgevraagd expert op het gebied van complexe echtscheidingen. Cliënten ervaren haar als ontzorgend, beschermend en bevlogen. Geeft cursussen en lezingen over complexe echtscheiding, huiselijk geweld en jeugdbescherming. Schrijft veel gelezen blogs op LinkedIn. Lid van de vFAS.

Jolande ter Avest staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd als advocaat op het hoofdrechtsgebied Personen- en Familierecht en de subrechtsgebieden Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, Internationaal privaatrecht, Jeugdbeschermingsrecht, Mediation, Ouderschap en erkenning. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 
 
 

Empatisch, kritisch, doortastend. Klein van stuk, groots in aanpak van complexe problemen. Cliënten roemen haar om haar ervaring, betrokkenheid en juridisch talent. Kan zeer complexe problematiek vereenvoudigen. Is creatief en persoonlijk. Fanatieke probleemoplosser. Brengt rust en bescherming.